Ce este un proiect social?

În urma cursuruilor din cadrul comunității The Change Hub fiecare participant ajunge sa sustina un proiect, ca "proba finală". Proiectul social are o temă bine definită: schimbarea. Aceasta se face în pași mici, fiecare își aduce aportul în felul său, unii printr-un articol, altii printr-o strângere de fonduri, alții pur și simplu militând pentru ea. Având acestea în minte, fiecare echipă își alege o problemă din societate relevantă lor pe care încearcă să o aplaneze. Provocarea este pe cât de grea, pe atât de plină de satisfacții. Participanții vor trebui, cu ajutorul mentorilor, să se organizeze și să învețe structura unui proiect, principii de comunicare profesională și organizare: cum să vorbească cu sponsorii și proprietarii sălilor evenimentelor și cum să își transmită mesajul mai departe astfel incat acesta sa fie cât mai vizibil.

Nu există o formulă exactă, fiecare proiect fiind o dovadă de creativitate și o oportunitate de a te exprima. Având resursele hub-ului la dispoziție, fiecare idee este la un pas distanță, un pas plin de  determinare, învățare și încredere. 

Proiectele The Change Hub 2021

We have made quality of our habit. It’s not something that we just strive for – we live by this principle every day.

Business-ish a ajuns să fie mai mult decât un simplu proiect, devenind o adevărată experiență unică pentru cei care au participat, atât expozanți, cât si clienți. Scopul acestui târg este de a ajuta micii afaceriști să iși promoveze paginile de social media sau site-urile, să își vândă produsele și să învețe cum să atragă cât mai mulți clienți. 


Unsold

Business-ish

Breathe

Pornind de la teme precum teama de eșec și anxietatea, evenimentul Breathe este o serie de discuții susținute de specialiști în domeniu, acestea având rolul de a ajuta adolescenții să-și depășească temerile și grijile. 

Donațiile obținute în urma acestui eveniment au fost direcționate către Asociația “Zâmbet și culoare”.


Bookswap

Bookswap - Book yourself a smile este un târg de carte ce a pornit de la conceptul de book trade: participanții pot aduce o carte deja citită, luând o carte expusă la schimb. Evenimentul reprezintă, însă, și un spațiu sigur și primitor unde tineri autori, aspiranți sau debutanți, își pot prezenta creațiile.

Cele peste 250 de volume obținute în urma evenimentului au fost donate Asociației “Dăruiește o lume de basm”.


Câteva dintre proiectele noastre din anii trecuți

O conferință unde au participat speakeri precum Liviu Teodorescu și Daniela Nane. Scopul acestei conferințe a fost de a îi motiva pe adolescenți să aibă încredere în visurile lor și de a și le pune în practică.

Reborn

Pentru ei

Un spectacol caritabil ce a avut drept scop investiția într-un scaun performant pentru secția de Ortopedie a Spitalului „Marie Curie”.

The Voice of Youth

Un concurs de talente dedicat adolescenților ce aveau nevoie de un spațiu sigur și primitor de a se exprima liber. Accentul a fost pus pe învățare, fiecare participant primind pregătire în artele spectacolului.

Locații

Colegiul Național ”Spiru Haret”-Strada Italiană 17, București 021021

Colegiul Național „Matei Basarab”- Strada Matei Basarab 32, București 030674

Contact
thechangehub@gmail.com